Menu Sluiten

Zienswijze indienen – windturbines in Deventer

Om een zienswijze in te dienen ga je naar de website van de gemeente Deventer: Zienswijze indienen | Gemeente Deventer.

We hebben al een document voor je opgesteld met de belangrijkste bezwaren die we ook als wij kenbaar hebben gemaakt tijdens de eerste informatie sessie. Dit document kun je gebruiken en is hier te downloaden.

De manier op te reageren op het voorgenomen besluit van de gemeente, is het indienen van een zienswijze. De gemeente geeft op haar website aan dat ze een zienswijze die tijdig ontvangen is mee weegt in de besluitvorming.

Let op dat je als individu reageert op een voorgenomen besluit. Zorg ervoor dat de gemeente op de hoogte is van jouw zienswijze door het document hieronder in te vullen. Je kunt kiezen voor de kant en klare PDF versie of de Word versie downloaden en aanvullen en die vervolgens insturen.

Aanvulling zienswijze

Stappenplan indienen zienswijze

Stap 1: Ga naar https://www.deventer.nl/zienswijze en log in met je DigiD

Stap 2: Vul je persoonlijke gegevens in. Klik op “Volgende”

Stap 3: Upload de zienswijze en vul het onderwerp en zaaknummer in (windmolens op locatie 3 en 13). In het vak waar je de zienswijze vermeld kun je verwijzen naar de bijlage die je upload. Voeg nu de zienswijze toe die je hier kunt downloaden. Klik op “Volgende”.

Stap 4: Controleer de ingevulde gegevens en klik op “afronden” wanneer alles correct is of corrigeer je ingevulde gegevens.

Stap 5: Je krijgt van de gemeente een zaaknummer toegekend, bewaar die goed.