Menu Sluiten

Contact

Wie wij zijn? Wij zijn een stichting, bestaande uit betrokken en bezorgde buurtbewoners van de wijk Colmschate-Zuid en omliggende dorpen en buurtschappen zoals Bathmen, Oxe, Joppe en Epse. Bewoners die genieten van een wandeling door hun fraai gelegen wijk of dorp aan de rand van de stad, waar je in no-time in het prachtige buitengebied bent zoals landgoed De Bannink en de Huenderkolk.

We zijn ook realistisch en begrijpen dat alternatieve energiebronnen nodig zijn. Maar we maken ons zorgen over de locatie van de nieuw te bouwen windturbines. Niet zo dicht bij de bebouwing dat bewoners hinder ondervinden van slagschaduw en geluid!

Wil je jezelf aansluiten bij onze algemene open whatsapp groep, klik dan hier. In deze whatsapp groep zijn veel buurtbewoners reeds aangesloten. Als er nieuws is wordt je als eerste via deze whatsapp groep geïnformeerd.

Je kunt ons ook volgen op Facebook @DeventerWint voor méér nieuws en informatie. Op Instagram vind je ons hier. Klik hier om ons te volgen op Twitter.

Als je op de hoogte wilt blijven door middel van onze nieuwsbrief, klik dan hier om je in te schrijven.

Heb je een vraag, een idee of iets anders waarover je met ons in contact wil komen? Wil je misschien een actieve bijdrage leveren in één van de werkgroepen? Gebruik dan het contactformulier en we nemen snel contact met je op!

bestuur stichting DeventerWint
Oorspronkelijk bestuur stichting DeventerWint

Contact formulier